Nieuws

Live-uitvoering IN DIT STERRENDAL

5 mei 2022

Op de onlangs verschenen dubbel-cd NIEUWE DROMEN staat het 50 minuten durende lied

IN DIT STERRENDAL. Op dinsdagavond 31 mei wordt deze autobiografie in liedvorm eenmalig integraal uitgevoerd door Alex en zijn mannen in de Tolhuistuin-zaal van Paradiso-Noord, IJpromenade 2., Amsterdam Noord. Na een korte pauze volgt er nog een set met oud en nieuw werk. Komt dat zien en horen. Tickets en informatie via www.paradi.so/AlexRoeka

ZOMERTOUR 2022

3 mei 2022
Lees verder...

Release Nieuwe Dromen

25 februari 2022
newsitem

Vandaag wordt Nieuwe Dromen gereleased. Dubbel-cd met tekstboek. Te bestellen via deze site. Zie winkel.

IN DIT STERRENDAL

18 februari 2022

BERICHTGEVING IN DIT STERRENDAL

 

Op 25 februari verschijnt mijn nieuwe, in een prachtig boekwerk door Excelsior Recordings uitgegeven (dubbel) cd Nieuwe Dromen. 

CD 1 bevat 12 nieuwe songs en CD 2 een ruim vijftig minuten durende autobiografie in liedvorm, getiteld In Dit Sterrendal. De eerste zin luidt: ‘Ik ben hier aangekomen toen de hoop begon.’ En de laatste: ‘Alsof er nooit iets is geweest in dit sterrendal, in dit diepe sterrendal.’ Tussen deze twee zinnen van hoop en vergetelheid speelt zich mijn leven af als onrustig kind, kostschooljongen, student, matroos, zwerver, psycholoog, bohemien, vader, liedschrijver, artiest en ontheemde. 

Sinds vanochtend staat mijn gezongen levensverhaal op de streamingsdiensten. Via onderstaande link is het te beluisteren.

 

 xlcr.nl/alexroeka-inditsterrendal

 

 

Ik rommel maar wat in het rond.

4 februari 2022

Vanaf vandaag is de eerste single van mijn nieuwe cd NIEUWE DROMEN te beluisteren via

http://xlcr.nl/alexroeka-ikrommelmaarwatinhetrond

 

25 februari verschijnt de (dubbel)cd, schitterend uigegegeven met een 32 pagina's tellend boek. Vanaf die dag ook op deze site (winkel) te bestellen.

Lees meer

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw emailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief: